Schnupperkurs

Panorama-Birdiebuch

.

Wir sind ab jetzt mit einer kleinen APP auch bequem übers Smartphone erreichbar: Für Apple im App-Store und für Android bei Google Play.

Einfach nach "Golf Dresden" oder "Golfclub Dresden Elbflorenz" suchen!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Dear Friends and Guests,

A very warm welcome to the website of our golf club, Dresden Elbflorenz!

Our course, which opened in 1993, is located on the southern outskirts of Dresden, on the site of the former estate of the freedom-fighter, Ferdinand von Schill. In a scenically attractive environment, our facility offers sophistication, designed in a way which is fun to play, along with all the challenges of modern golf. The synergy between the clubhouse, with its very modern architecture, alongside our rustic barn, which is available for functions, will delight you.

The city of Dresden offers many cultural opportunities and, with its unique historic centre, including the recently rebuilt Frauenkirche, the world-renowned Semper Opera, the castle and the Zwinger, an imposing setting from bygone years.

Visit Dresden and Dresden Elbflorenz Golf Club and you will have a lasting experience.

I look forward to meeting you.

Alfred Hagn

Golf Course Manager

Leading Golf Courses Germany - Member 2016

Friends Green Fee for all Leading- Clubs (Download)

Seniorenliga AK 65 Landesmeister 2017

Am 14.09.2017 fand im Golfclub Dresden Elbflorenz der letzte Spieltag der Seniorenliga in der Altersklasse AK 65 statt.

Der GC Dresden Elbflorenz ließ sich durch einen souveränen 6:0 Sieg gegen die Mannschaft aus dem Weimarer Land die Tabellenführung nicht mehr nehmen und wurde verdient Landesmeister vor dem Golfclub Markkleeberg und dem Golfclub Gera.

So konnte das Double geschafft werden und beide Mannschaftstitel wurden nach Possendorf geholt. (Zählspiel bei der Mannschaftsmeisterschaft und die Lochwettspiele bei der Seniorenliga)

Bei den 5 Begegnungen in der obersten Klasse der Landesliga erreichte unser Club mit 20 Siegen, 3 Unentschieden und nur 3 Matschverlusten ein starkes Gesamtergebnis.

Unsere Spieler in der Landesliga von links:

Fred Kleinfeld, Alfred Hagn, Klaus Becker, Wolfram Dreier, Andreas Boedecker, Erhard Jürgensen, Dieter Brand und vorne Dr. Rolf Günther

Course Playability

Course is playable on all 18 hole on summergreens